• Huvudsponsor

Söndag Sön 5 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan

Nedsläpp av denna hockeyhelg med start 19.00

20 december 2019 15:44
Inför match

Efter att ha haft en match spelad denna vecka mellan AIK och SDE fortsätter vi och startar helgen med tre matcher denna fredagskväll. Samtliga matcher är med start 19.00 i arenorna, Tegera Arena, Monitor ERP Arena och Kinnarps Arena.


För de två lagen som ligger placerade precis ovanför strecket i tabellen är det en viktig match ikväll. För hemmalaget Leksand har de möjlighet att gå förbi Linköping vid vinst, medan gästande LHC kan skapa mer utrymme från tabellåttan.

Leksand-Linköping
Tegera Arena

Stockholmslaget Djurgården har tagit bussen till Gävle och Monitor ERP Arena för att ikväll möte tabelltran Brynäs. Gästerna hittar vi på en andraplats men det skiljer sig ynka tre poäng mellan dem. DIF får hålla utkik för Brynäs Lara Stalder som leder poängligan med hela 45 poäng på 21 macher.

Brynäs-Djurgården
Monitor ERP Arena

Regerande mästarna Luleå/MSSK har tagit sig till Jönköping och Kinnarps Arena för att möta serieledarna HV71. Tidigare möten har slutat med två vinster för hemmalaget och en för Luleå/MSSK. Ikväll ställs de för fjärde och i grundserien, sista gången mot varandra - hur kommer det att sluta?

HV71-Luleå/MSSK
Kinnarps Arena