Sista omgången i SDHL - hur ska det sluta?
Publicerad: 2019-02-02
Inför match
Idag spelas sista omgången i SDHL. Nedan går vi igenom de olika matcherna, starttiderna och vad som kan hända i tabellen.

Luleå/MSSK-Linköping ###

Coop Norrbotten Arena - Kl 12.00
Se matchen här eller här

Luleå Står som seriesegrare sedan vinsten mot MODO tidigare i veckan.

Linköping Vid vinst mot Luleå idag och om MODO förlorar sin match klättrar Linköping upp och kan sluta på en andraplats.

AIK-Leksand ###

Ulriksdals IP - Kl 14.00
Se matchen här

AIK Om Stockholmslaget lyckas ta tre poäng från Leksand och Brynäs förlorar går AIK upp en plats och slutar som sjua.

Leksand Mellan tabellfyran HV71 och Leksand som är på en femteplats skiljer det en poäng. Vinner leksingarna och jönköpingslaget förlorar sin match klättrar Leksand upp och får hemmafördel i kvartsfinalerna.

SDE-Brynäs ###

Enebybergs Ishall - 14.00
Se matchen här

SDE För SDE står det klart att de kommer att få kvala när de står klart att de slutar på en niondeplats.

Brynäs Med sina 37 poäng kan man inför dagens runda matcher antingen stå kvar på en sjundeplats eller också vid förlust och att AIK vinner sin match flyttas ner till åttondeplats.

Djurgården-Göteborg ###

Länna Sport Arena - Kl 16.00
Se matchen här

Djurgården Efter att Djurgården vann gårdagens match mot Brynäs minskade de avståndet till Leksand. Förlorar Leksand idag samt att de inte gör några mål och Djurgården således gör tvåsiffrigt och lite därtill kan flytta upp.

Göteborg Totalt har laget spelat ihop 7 poäng på 34 matcher och slutar sist i tabellen.

MODO-HV71 ###

Fjällräven Center - Kl 18.00
Se matchen här

MODO Andraplatsen står på spel för Övikslaget som vid vinst säkrar platsen, men där de vid en förlust och Linköping vinner sin match puttas ner till tredjeplatsen.

HV71 Tajt mellan HV71 och Leksand där det bara skiljer en poäng. Gör man matten kan man räkna ut att det finns lite olika alternativ. Inte minst om HV71 tar en poäng och Leksand två och lagen hamnar på samma poäng, då blir det målskillnaden som avgör.

Svenska Damhockeyligan