• Huvudsponsor

Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar

Play Off till SDHL: 1:3

26 februari 2020 08:12
Inför match

Parallellt med semifinalerna idag drar också play off till SDHL igång. Vi har två lag vi känner till väl från säsongen, MODO och Göteborg HC, men de möter lite mindre kända i SDHLs ramar, nämligen Malmö Redhawks och Skellefteå AIK.


Skellefteå AIK-MODO
Skellefteå Kraft Arena

I Skellefteå Kraft Arena har vi ikväll första playoffmatchen när MODO besöker Skellefteå AIK. Ser vi till de som under säsongen spelat i SDHL, MODO så har de nu fått slipa på detaljerna sedan 15 februari då sista grundseriematchen spelades. De slutade nia i tabellen med 30 ihopspelade poäng. Tittar vi på motståndarna, Skellefteå AIK har de spelat ett första kval för att komma såhär långt när de mött Haninge Anchors i två matcher som de svartgula laget vann med 3-1 och 2-1.

Malmö Redhawks-Göteborg HC
Malmö Arena

I Malmö Arena har vi den andra playoffmatchen när Göteborg HC besöker Malmö Redhawks. Hemmalaget för kvällen vann 17 av 20 matcher under grundserien i DamEttan Södra som tog dem till att spela förkvallet mot Färjestad. Där blev det en jämn historia som gick till tre matcher och där kunde Malmö Redhawks se till att de blev de som fick fortsätta kvalet mot SDHL. Ikväll ställs de mot Göteborg HC som slutade sist i SDHL med sina 14 ihopspelade poäng.