• Huvudsponsor

Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Idag 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt

Oscar Alsenfelt ny sportchef i SDHL

3 augusti 2022 10:00
Pressmeddelande

Svenska Spel Damhockeyligan kunde under försommaren meddela att Gizela Ahlgren Bloom, sportchef i SDHL valt att lämna sin post. Efter en omfattande rekryteringsprocess anställs nu Oscar Alsenfelt som ny sportchef.


Svenska Spel Damhockeyligan har under flera år haft en väldigt liten organisation och under senvåren kunde vi meddela att organisationen förstärktes med Gustaf Walli Walterholm som marknadskommunikatör.

Efter rekryteringen som pågått under sommaren anställs nu före detta målvakten Oscar Alsenfelt som tillträder tjänsten 1 september.

– Vi är mycket nöjda att vi kunnat anställa Oscar. Han har en elitishockeybakgrund och bra studier samt visar ett stort driv för damishockeyns utveckling, säger Agne Bengtsson, ordförande i SDHL

– Damhockeyn i Sverige är ungefär lika gammal som jag, och vi båda är på en tillväxtkurva där vi kommer kunna dra nytta av varandra. Jag ser oerhört mycket fram emot att bli en del av SDHL och vara med att ta ligan till nästa steg, säger Oscar Alsenfelt, ny sportchef i SDHL.

Vid frågor, kontakta:
Agne Bengtsson, Ordförande SDHL
073-522 42 22