Svenska Spel presenterar Månadens Spelare
Publicerad: 2021-10-27
Information
Svenska Spel har klivit in som huvudsponsor åt svensk hockey och kommer i vinter att presentera Månadens Spelare i SDHL, SHL och HockeyAllsvenskan.

I somras klev Svenska Spel in som huvudsponsor till Svenska Spel Damhockeyligan (SDHL), Svenska Hockeyligan (SHL) och HockeyAllsvenskan (HA). Avtalet är skrivet på fem år.

I vinter kommer Svenska Spel i samarbete med respektive liga att presentera Månadens Spelare.

– I månadens spelare samlar vi det bästa och mest spektakulära som presterats på isen, riktigt hockeygodis. Vinnaren belönas med vårt eget Heja-pris som ska gå till projekt eller initiativ för att stärka och utveckla svensk hockey, säger Mats Einarsson, sponsringsstrateg på Svenska Spel

Efter varje månad kommer fem kandidater att plockas fram till Månadens Spelare och en expertjury kommer därefter att utse en vinnare. Utnämningen ska gå till den spelare som satt störst sportsliga avtryck under den gångna månaden. Vinnande spelare erhåller 10 000 kronor som ska skänkas till något som främjar ishockeyn, till exempel ett projekt i klubben eller spelarens moderklubb.

– Det är otroligt roligt att Svenska Spel gått in som en stor partner och det känns upplyftande att de genom digitala aktiveringar lyfter spelarena och dess prestationer. För SDHL är det viktigt att profilera våra spelare och det här är ett av många sätt vi kan göra det på, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef SDHL.

Totalt kommer fem månadens spelare att utses:

– September/Oktober
– November
– December
– Januari
– Februari/Mars

För mer info, kontakta:
Angelica Lindeberg, kommersiell chef
[email protected]
0737457031

Svenska Damhockeyligan