• Huvudsponsor

Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Semifinal MODO vs Linköping - LHC segrar i semi 1

26 februari 2019 20:12

Tisdagskvällen bjöd på den första semifinalen i årets slutspel när MODO tog emot Linköping i Fjällräven Center. Det var bortalaget som inledde starkast och knep den första vinsten.


Båda lagens tränare sa inför tisdagens nedsläpp att det varit tighta och tuffa matcher mellan MODO och Linköping under säsongens gång. Semifinalserien beskrevs som en maktkamp mellan årets grundserietvåa MODO och fjolårets silvermedaljörer Linköping. En maktkamp som alltså vanns av Linköping i den första semifinalen.

Den första perioden slutade mållös men det var i period nummer två som Linköping bärgade segern. Detta efter två snabba mål av Susanna Tapani och Pernilla Winberg. När Emilia Ramboldt utökade till 0-3 i den tredje perioden blev ledningen för stor för MODO att ta igen. Poängligaledaren Michela Cava gjorde dock ett försök när hon kort därefter reducerade till 1-3 men hemmalaget kom aldrig närmre än så.

Därmed tog Linköping en viktig första seger i semifinalserien som avgörs i bäst av fem matcher. Returmötet spelas på lördag och då är det tisdagens vinnare som tar emot MODO i Stångebro ishall med nedsläpp 18:00.

Semifinal 1 Målskyttar MODO: Michela Cava. Målskyttar Linköping: Susanna Tapani, Pernilla Winberg, Emilia Ramboldt. Fullständig statistik från matchen.

Semifinal 2 Spelas lördagen den 3 mars. Stångebro ishall. Nedsläpp 18:00.