• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep

Månadens spelare i september/oktober: Lara Stalder

5 november 2021 11:00
Månadens spelare

Lara Stalder är Månadens Spelare i september och oktober i SDHL. Brynässtjärnan fick juryns röster och tilldelas nu Hejapriset av Svenska Spel, 10 000 kronor som hon skänker till Brynäs flickverksamhet.


Varje månad hela säsongen kommer Månadens spelare i SDHL att utses i samarbete med huvudsponsorn Svenska Spel. Den första vinnaren är Lara Stalder, Brynäs.

Förra säsongen slog Lara Stalder tidernas poängrekord i SDHL. Den här säsongen har schweiziskan fortsatt att visa att hon håller internationell toppklass. Brynäs stjärnforward toppar SDHL:s poängliga med 31 poäng, fördelat på elva mål och 20 assist, på 14 matcher. Av hennes elva fullträffar har fyra varit matchavgörande. Ingen spelare i ligan har avgjort fler matcher under september och oktober. Ett ytterligare bevis för hur mycket Stalder betyder för Brynäs.

Stalder tilldelas nu Hejapriset av huvudsponsorn Svenska Spel. Vinstpengarna, 10 000 kronor, ska gå till ett projekt som stärker svensk ishockey.

– Jag skänker pengarna till Brynäs flickverksamhet för att de ska kunna utvecklas och spela fler cuper, så att damhockeyn kan växa. Jag kommer ihåg att när jag var liten tyckte jag att det var speciellt och superkul att åka på cuper i andra städer, säger Stalder.

Vi säger grattis till Lara Stalder för priset "Månadens Spelare" i september/oktober.