• Huvudsponsor

Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb

Månadens spelare i september/oktober: Lara Stalder

5 november 2021 11:00
Månadens spelare

Lara Stalder är Månadens Spelare i september och oktober i SDHL. Brynässtjärnan fick juryns röster och tilldelas nu Hejapriset av Svenska Spel, 10 000 kronor som hon skänker till Brynäs flickverksamhet.


Varje månad hela säsongen kommer Månadens spelare i SDHL att utses i samarbete med huvudsponsorn Svenska Spel. Den första vinnaren är Lara Stalder, Brynäs.

Förra säsongen slog Lara Stalder tidernas poängrekord i SDHL. Den här säsongen har schweiziskan fortsatt att visa att hon håller internationell toppklass. Brynäs stjärnforward toppar SDHL:s poängliga med 31 poäng, fördelat på elva mål och 20 assist, på 14 matcher. Av hennes elva fullträffar har fyra varit matchavgörande. Ingen spelare i ligan har avgjort fler matcher under september och oktober. Ett ytterligare bevis för hur mycket Stalder betyder för Brynäs.

Stalder tilldelas nu Hejapriset av huvudsponsorn Svenska Spel. Vinstpengarna, 10 000 kronor, ska gå till ett projekt som stärker svensk ishockey.

– Jag skänker pengarna till Brynäs flickverksamhet för att de ska kunna utvecklas och spela fler cuper, så att damhockeyn kan växa. Jag kommer ihåg att när jag var liten tyckte jag att det var speciellt och superkul att åka på cuper i andra städer, säger Stalder.

Vi säger grattis till Lara Stalder för priset "Månadens Spelare" i september/oktober.