• Huvudsponsor

Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep

Nu är det färdigt - här är TV-kanalerna som visar SDHL:s matcher!

10 september 2019 10:10
PRESSMEDDELANDE

Tidigare i år meddelade SDHL en storsatsning på TV. Nu presenteras satsningens partners. Det blir SVT och C More som sänder matcherna. ”Vi är både stolta och glada över att vi får vara med i detta historiska ögonblick!” säger Angelica Lindeberg.


SDHL har tecknat historiska rättighetsavtal med SVT och C More. Efter det strategiska beslutet tidigare i år, att samtliga matcher skall tv-produceras, är nu förhandlingarna slutförda. Angelica Lindeberg kommersiell chef, SDHL, är glad:
– Det känns jättebra att vi skrivit avtal med de största mediahusen i Sverige! Både SVT och C More kommer bidra till att våra fans kan se samtliga matcher under den kommande säsongen.

Bakom investeringen finns två svenska bolag, Sportsground och XVI Sports. Två bolag som är nöjda med förhandlingarna:
– Vi är stolta över att ha bidragit till att SDHL blir den mest tv-exponerade ligan i Sverige. Ingen liga, varken på herr eller damsidan, kan mäta sig med SDHL i potentiella tittarsiffror. Det öppnar dörren till alla hockey-fans runtom i Sverige, säger Viktor Johansson, partner på XVI Sports.

192 matcher per säsong kommer att sändas på Sportkanalen samt C More. Finalerna samt ytterligare cirka 25 matcher sänds på SVT:s plattformar.
– Det stora arbetet ligger framför oss. Nu gäller det att utveckla ligan för att även i fortsättningen erbjuda våra svenska hockeyfans världens bästa hockey, fortsätter Angelica Lindeberg.

Så gör fansen för att köpa C More Det är viktigt att alla SDHL fans som vill öppna ett C More konto för att kunna följa matcherna gör det på länkarna som klubbarna och SDHL kommunicerar. De 192 live matcherna på C More kommer finnas tillgängligt i paketet som heter ”C More mycket sport”. Köp C More och stötta SDHL HÄR!

Kontaktinformation
Viktor Johansson, XVI Sports – 0703 99 33 99 [email protected]

Angelica Lindeberg, SDHL – 073 745 70 31 [email protected]

Magnus Grahn, Sportsground – 0703 76 39 65 [email protected]