• Huvudsponsor

Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov

Nu är det färdigt - här är TV-kanalerna som visar SDHL:s matcher!

10 september 2019 10:10
PRESSMEDDELANDE

Tidigare i år meddelade SDHL en storsatsning på TV. Nu presenteras satsningens partners. Det blir SVT och C More som sänder matcherna. ”Vi är både stolta och glada över att vi får vara med i detta historiska ögonblick!” säger Angelica Lindeberg.


SDHL har tecknat historiska rättighetsavtal med SVT och C More. Efter det strategiska beslutet tidigare i år, att samtliga matcher skall tv-produceras, är nu förhandlingarna slutförda. Angelica Lindeberg kommersiell chef, SDHL, är glad:
– Det känns jättebra att vi skrivit avtal med de största mediahusen i Sverige! Både SVT och C More kommer bidra till att våra fans kan se samtliga matcher under den kommande säsongen.

Bakom investeringen finns två svenska bolag, Sportsground och XVI Sports. Två bolag som är nöjda med förhandlingarna:
– Vi är stolta över att ha bidragit till att SDHL blir den mest tv-exponerade ligan i Sverige. Ingen liga, varken på herr eller damsidan, kan mäta sig med SDHL i potentiella tittarsiffror. Det öppnar dörren till alla hockey-fans runtom i Sverige, säger Viktor Johansson, partner på XVI Sports.

192 matcher per säsong kommer att sändas på Sportkanalen samt C More. Finalerna samt ytterligare cirka 25 matcher sänds på SVT:s plattformar.
– Det stora arbetet ligger framför oss. Nu gäller det att utveckla ligan för att även i fortsättningen erbjuda våra svenska hockeyfans världens bästa hockey, fortsätter Angelica Lindeberg.

Så gör fansen för att köpa C More Det är viktigt att alla SDHL fans som vill öppna ett C More konto för att kunna följa matcherna gör det på länkarna som klubbarna och SDHL kommunicerar. De 192 live matcherna på C More kommer finnas tillgängligt i paketet som heter ”C More mycket sport”. Köp C More och stötta SDHL HÄR!

Kontaktinformation
Viktor Johansson, XVI Sports – 0703 99 33 99 [email protected]

Angelica Lindeberg, SDHL – 073 745 70 31 [email protected]

Magnus Grahn, Sportsground – 0703 76 39 65 [email protected]