• Huvudsponsor

Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb

Veckans tre stjärnor

21 september 2021 11:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Maja Nylén Persson, Brynäs

Brynäs vann två matcher i helgen – båda med 7-0, och Maja Nylén Persson var en nyckelspelare i båda. Den 20-åriga backen gjorde först tre poäng i fredags mot HV71 och följde upp det med ett mål och tre assist mot Göteborg. Därmed var Nylén Persson direkt inblandad i häften av Brynäs 14 mål den gångna veckan.

Sarah-Eve Coutu-Godbout, AIK

AIK skrällde när de tog en poäng mot regerande mästarlaget Luleå/MSSK. Det var AIK:s första poäng den här säsongen – och tacka Sarah-Eve Coutu-Godbout för det. Amerikanskan inledde med att sätta 1-0 i powerplay och i slutet av matchen höll hon sig framme igen. Med drygt två minuter kvar till slutstignal satte hon 2-2.

Olivia Zafuto, Linköping

Linköping hade bara en match den gångna veckan, men det var en viktig sådan – mot Djurgården. I den klev nyförvärvet Olivia Zafuto fram ordentligt. Den 24-årige backen visade vägen när hon sköt ledningsmålet efter 16 minuter – men hon var inte klar där. Han satte även 4-1 och assisterade också till ett mål.