• Huvudsponsor

Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Onsdag Ons 2 December Dec
Fredag Fre 4 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Onsdag Ons 9 December Dec
Fredag Fre 11 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec

Tuffa bortamatcher för lagen kring strecket

21 november 2020 09:00
Matchguider

Fyra poäng skiljer mellan Leksand på kvalplats och AIK på sista slutspelsplatsen. I dag spelar båda på bortaplan – mot Linköping respektive HV71. Övriga matcher i dag: Djurgården-Brynäs samt Göteborg-SDE.


Djurgårdens IF-Brynäs IF

Stora Mossen 15:00 (C More Play)

Två lag på den övre halvan, men tabelltvåan Brynäs är ändå 13 poäng före femman Djurgården inför dagens match. Gävlelaget kommer till Stockholm med en vinst mot Gäteborg i bagaget, men dessförinnan hade de två raka förluster. Även Djurgården har vunnit en av sina tre senaste matcher.

Senast lagen möttes vann Brynäs med 5-1.

HV71-AIK

Husqvarna Garden 15:00 (SVT)

HV71 kommer från en bra helg där de besegrade både Byrnäs och Leksand. De gjorde tolv mål den gångna helgen och Kennedy Marchment var inblandad i tio av dessa. Har hon bevarat formen till i eftemiddag?

AIK ligger på den åttonde och sista slutspelplatsen för tillfället, med fyra poäng ner till Leksand.

Göteborg HC-SDE HF

Angered Arena 17:00 (C More Play)

Göteborg står kvar på sina två poäng inför matchen mot tabellsjuan SDE. I säsongens första möte mellan lagen vann SDE med 3-0.

Gästerna kommer med bra form. De har i tur och ordning besegrat AIK (efter övertid), Luleå/MSSK samt Modo. Därmed har de också fått ett litet glapp ner till kvalstrecket. SDE har för tillfället nio poäng till godo på nian Leksand.

Linköping HC-Leksands IF

Saab Arena 19:00 (C More Play)

Linköpings första match sedan den 31 oktober. Under den här tiden har östgötarna passerats av HV71 i tabellen, men då ska man komma ihåg att Jönköpingslaget har en match mer spelad.

Senast lagen möttes vann Linköping med 5-1, mycket tack vare powerplay där de gjorde fyra mål. Leksand har vunnit en av sina fyra senaste matcher.