• Huvudsponsor

Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Onsdag Ons 13 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Fredag Fre 15 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Onsdag Ons 20 Januari Jan
Fredag Fre 22 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Onsdag Ons 27 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan

Tuffa bortamatcher för lagen kring strecket

21 november 2020 09:00
Matchguider

Fyra poäng skiljer mellan Leksand på kvalplats och AIK på sista slutspelsplatsen. I dag spelar båda på bortaplan – mot Linköping respektive HV71. Övriga matcher i dag: Djurgården-Brynäs samt Göteborg-SDE.


Djurgårdens IF-Brynäs IF

Stora Mossen 15:00 (C More Play)

Två lag på den övre halvan, men tabelltvåan Brynäs är ändå 13 poäng före femman Djurgården inför dagens match. Gävlelaget kommer till Stockholm med en vinst mot Gäteborg i bagaget, men dessförinnan hade de två raka förluster. Även Djurgården har vunnit en av sina tre senaste matcher.

Senast lagen möttes vann Brynäs med 5-1.

HV71-AIK

Husqvarna Garden 15:00 (SVT)

HV71 kommer från en bra helg där de besegrade både Byrnäs och Leksand. De gjorde tolv mål den gångna helgen och Kennedy Marchment var inblandad i tio av dessa. Har hon bevarat formen till i eftemiddag?

AIK ligger på den åttonde och sista slutspelplatsen för tillfället, med fyra poäng ner till Leksand.

Göteborg HC-SDE HF

Angered Arena 17:00 (C More Play)

Göteborg står kvar på sina två poäng inför matchen mot tabellsjuan SDE. I säsongens första möte mellan lagen vann SDE med 3-0.

Gästerna kommer med bra form. De har i tur och ordning besegrat AIK (efter övertid), Luleå/MSSK samt Modo. Därmed har de också fått ett litet glapp ner till kvalstrecket. SDE har för tillfället nio poäng till godo på nian Leksand.

Linköping HC-Leksands IF

Saab Arena 19:00 (C More Play)

Linköpings första match sedan den 31 oktober. Under den här tiden har östgötarna passerats av HV71 i tabellen, men då ska man komma ihåg att Jönköpingslaget har en match mer spelad.

Senast lagen möttes vann Linköping med 5-1, mycket tack vare powerplay där de gjorde fyra mål. Leksand har vunnit en av sina fyra senaste matcher.