• Huvudsponsor

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb

SDE: Kelty Apperson

22 augusti 2019 10:20
Nyförvärv

Under kommande dagar kommer vi att höra av ett nyförvärv i respektive lag. Näst på tur är Kelty Apperson som lämnade Canada och nu flyttat till Sverige och drar på sig SDE-tröjan.


Ny säsong och nytt lag! Vad lockade dig till klubbytet?
– Jag ville fortsätta spela och träna hockey på en hög nivå, samtidigt som jag får se, uppleva ny kultur och äventyr utanför Kanada och SDE är perfekt för det.

Hur har dina första intryck av din nya klubb varit?
– Alla i laget har varit så välkomnande och snälla. Jag kan efter att träffat dem direkt säga att det är en tight grupp och jag är så exalterad att få bli en del av den. Från det jag varit med om hittill har vi en bra grupp av rutinerade spelare som har den rätta mentaliteten och nya spelare som kan hoppa på det som redan byggts upp och pusha på.

Vad hoppas du att klubbytet ska tillföra för dig personligen?
– Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas som spelare och att bli en del av ett nytt lag och ha en ny tränare kommer absolut ge mig nya perspektiv i spelet.

Och vad vill du bidra med i ditt nya lag?
– Jag vill tillföra mycket till SDE, både på och utanför isen. På isen hoppas jag kunna bidra offensivt genom att skapa möjligheter och målchanser, men också tillföra tävlingsanda och kämparglöd, även på träningen att pusha varandra.

– Socialt hoppas jag att jag kan vara den positiva i rummet och se till att alla mår bra, det är viktigt att ha roligt också när vi kämpar hårt, då kommer vi varandra närmare också.

Vad har ni för förväntningar på nästa säsong för ert lag?
– Jag är övertygad om att vi har höga förväntningar på oss själva som lag den här säsongen med tron om att vi kan vara ett lag i slutspelet. Vi vill spela bra mot varje lag!

"Snabba frågor"

Vem är din nya klubbs clown i omklädningsrummet?
– Jag tror det är Vendela. Hon ler alltid och får andra att skratta.

Vem är starkast i hockeyfysen?
– Topphemlig information.

Vem har bästa sommarbrännan?
– Kelly Murray när hon kommer hit.

Vem längtar mest efter säsongsstart?
– Alla är laddade till tänderna att dra gång!