• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep

SHL och SDHL i nytt samarbetsavtal fram till 2025

25 maj 2022 11:00
Pressmeddelande

Svenska Spel Damhockeyligan (SDHL) och SHL är överens om ett nytt samarbetsavtal. Det nya avtalet gäller fram till 2025 och möjliggör en fortsatt utveckling av svensk ishockeys högsta ligor.


Samarbetet mellan SDHL och SHL sträcker sig flera år tillbaka i tiden och förnyas nu med ett nytt treårigt samarbets- och sponsringsavtal.

  • SHL har varit en stolt samarbetspartner till SDHL sedan ligans start och vi ser fram emot att fortsätta vara en del av SDHL:s imponerande utvecklingsresa, säger Jenny Silfverstrand, VD SHL och fortsätter;

– En stark damishockey är en förutsättning för fortsatt utveckling av även SHL och vi ska tillsammans med SDHL arbeta för att få ännu fler att ta del av vår fantastiska idrott.

SHL blir genom samarbetet bland annat en stolt partner till ”Den nya spelplanen” som är ett SDHL-drivet projekt med det övergripande målet att 25% av spelarna ska kunna leva på sin ishockey vid 2025. VD Jenny Silfverstrand tar även plats i SDHL:s innovationsråd som strategiskt och långsiktigt arbetar för att förändra förutsättningarna för framtidens damidrott. – SHL har varit en viktig del i SDHLs resa att utvecklas och kunna kommersialiseras. Att vi nu är överens om ett nytt samarbetsavtal ser jag som otroligt gynnsamt för båda parterna i att utveckla inte bara svensk damhockey utan också svensk herrhockey framåt, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef SDHL.