• Huvudsponsor

Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Idag 29 November Nov
Onsdag Ons 2 December Dec
Fredag Fre 4 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Onsdag Ons 9 December Dec
Fredag Fre 11 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec

Inför slutspelet: HV71 gör sig redo för tight kvartsfinalserie

8 februari 2019 11:02
Slutspel 18/19

Fem dagar till slutspel och femteplacerade HV71och huvudtränaren Lucas Frey sammanfattar deras säsong som hållit en jämn nivå. Frey berättar även varför HV71 inte väljer att stärka upp laget utan kör på det laget som spelat hela säsongen.


Grundserien är över, hur sammanfattar ni den för er del? Vi har haft en väldigt bra säsong. Vi är inte nöjda över vart vi slutade i tabellen men matcherna som inte gick vår väg har varit bra lärdom och gett oss erfarenhet inför slutspelet. Vi har haft det jobbigt med med många skador och sjukdomar men jag tror att det bara har fört oss närmare som grupp.

Ni har tidigare år kört med spelarna som funnits och verkat i laget under säsongen, vad medför det för styrka? Vi har ett bra lag i HV71 och jag tror på att laget vi haft under säsongen har kommit ihop och kommer kunna göra ett bra slutspel. Jag ser tjejerna spela den bästa hockeyn och jag vet att det är vad de kommer ta med sig in när slutspelet drar igång.

Nämn tre spelare som är extra viktiga inför slutspelet och varför? Alba Gonzalo är ryggraden i laget och spelarna känner sig väldigt bekväma med att ha henne i målet.

Jessica Healey visar på ledarskap både på och utanför isen. Spelat mycket och går den extra milen varje dag.

Sanni Hakala plockar poäng med Riika bredvid sig. De två har en fantastisk kemi tillsammans och erfarenhet från interntionell nivå när det kommer till att spela tighta och hårda matcher.

Det har varit tighta matcher mellan er och leksingarna, och ser ut att bli den tightaste även under kvartsfinalserien - hur ska ni göra för att överlista Leksand? Jag tror det kommer bli en riktigt roligt kvartsfinalserie och det har verkligen varit tight hela säsongen. Kan vi fokusera på några små detaljer i vårt spel kommer det hjälpa oss att ta oss igenom kvartsfinalerna.