• Huvudsponsor

Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep

EliteProspect ska utse SDHL:s bästa junior

14 februari 2019 16:57

EliteProspect Awards har delats ut till SHL:s bästa junior sedan 2013. Nu ska Everysports media Group, som står bakom EliteProspect, även dela ut priset till SDHL:s bästa junior.


Elias Pettersson, William Karlsson och Joel Eriksson Ek. Det är några av namnen som fått motta EliteProspect Award som SHL:s bästa junior sedan priset infördes 2013. Nu har turen även gått till SDHL som från och med 2019 kommer att få se en av alla talangfulla juniorer motta det prestigefulla priset.

Vem som kommer ta emot första upplagan av EliteProspect Award återstår att se. Det är en jury bestående av de före detta landslagsstjärnorna Valentina Lizana Wallner och Maria Rooth, Ronnie Rönnkvist och Uffe Bodin från hockeysverige.se och förbundskaptenen för Damkronorna Ylva Martinsen samt U18-landslagets förbundskapten Alexander Bröms som ska enas om det svåra beslutet.

EliteProspects grundare Johan Nillson uttalade sig om intresset för damhockeyn till hockeysverige.se;

  • Vi visste inte riktigt vad vi kunde förvänta oss när vi införde damerna på eliteprospects.com. Inga konkurrenter hade satsat på damhockeyn och efterfrågan var svår att tyda. Efter den initiala hyllningskören lagt sig, där egentligen hela hockeysverige älskade initiativet, märkte vi snabbt att damhockeyn drog trafik. Rejält med trafik. Vi fyllde verkligen ett stort tomrum inom sporten och gläds nu åt att fortsättningsvis marknadsföra damhockeyspelare i och med vår bevakning.

SDHL:s kommersiella chef Angelica Lindeberg välkomnar initiativet.

  • Det är såklart superroligt och helt rätt att EliteProspect Award nu även ska delas ut till SDHL. Jag måste säga att jag dock är väldigt glad att jag slipper vara en del av beslutet för vi har sett många unga spelare ta för sig stort under säsongen, avslutade Lindeberg.