• Huvudsponsor

Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar

SM-slutspel: Kvartsfinal 1:3

19 februari 2020 10:32
Inför match

Efter 36 omgångar i grundserien drar äntligen slutspelet igång ikväl. Vi har fyra spännande kvartfinalserier framför oss från Leksand, Stockholm x2 och Linköping med start 19.00 i samtliga matcher.


Vår huvudsponsor DHL har köpt ut biljetter från klubbarna och på så sätt kan DU boka din biljett här

Leksand-HV71
Tegera Arena

I den första kvartsfinalserien har vi serievinnarna som har tagit sig uppåt landet för att möta Leksand som slutade som åtta i tabellen efter 36 spelade matcher. När lagen drabbats samman under grundserien har det blivit vinst för HV71 alla fyra gånger. Kan Leksand överaska?

Håll utkik
Leksand: Kajsa Armborg
HV71: Sanni Hakala

Linköping-Luleå
SAAB Arena

I Linköping har vi ikväll den andra kvartsfinalserien när det blir repris från fjolårets finalserie när Linköping tar emot Luleå/MSSK. Lagen möttes så sent som i fredags i grundserien och då slutade matchen oavgjort varpå LHF/MSSK vann på straffar. Får vi se en jämn historia upprepas ikväll i SAAB Arena?

Håll utkik
Linköping: Zoe Hickel
Luleå/MSSK: Michelle Karvinen

SDE-Brynäs
Enebybergs Ishall

När SDE skrider in på isen ikväll är det första gången i klubbens historia de gör det i en slutspelsmatch. Motståndarna för Stockholmsklubben är Gävlelaget Brynäs och när lagen mötts under säsongen har det varit fördel just Brynäs som vunnit 3 av 4 mathcher. Men slutspel är slutspel och allt kan hända.

Håll utkik
SDE: Julie Zwarthoed
Brynäs: Lara Stalder

AIK-Djurgården Ulriksdals IP

Ett klassiskt Stockholmsderby mellan AIK och Djurgården är alltid prestigefyllt och känslomässigt. Stockholmsderbyt i slutspel och i kvartsfinal är om möjligt ännu mer prestigefyllt och ikväll är det precis det vi kommer få se på Ulriksdals IP. Lagen har vunnit två matcher var och det har varit på varandras hemmaplan, följer trenden grundserien eller får vi se förändring redan ikväll?

Håll utkik
AIK: Line Bialik Öien
Djurgåden: Sarah Bujold