• Huvudsponsor

Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar

Göteborg HC: Samantha Fieseler

28 augusti 2019 11:51
Nyförvärv

Under kommande dagar kommer vi att höra av ett nyförvärv i respektive lag. Vi har kommit fram till nyförvärvet Samantha Fieseler. Hon är från Kanade men spelade senast i USA och ska nu ta sig an Sverige och Göteborg HC.


Ny säsong och nytt lag! Vad lockade dig till klubbytet?
– Jag valde Göteborg då det verkade som en väldigt bra möjlighet att fortsätta spela hockey på en hög nivå.   Hur har dina första intryck av din nya klubb varit?
– Mitt första intryck var att alla var väldigt välkomnande både på och utanför isen, och att alla är dedikerade och villiga att jobba hårt och bli bättre.   Vad hoppas du att klubbytet ska tillföra för dig personligen?
– Jag hoppas att det kommer bli väldigt roligt och ett tillfälle att skapa nya minnen.   Och vad vill du bidra med i ditt nya lag?
– Jag vill vara den bästa backen på isen och visa genom att vara ett gott föredöme kring hårt jobb och bestämdhet. Samtidigt vill jag hjälpa mina lagkamrater att skapa en mer vinnande attityd.   Vad har ni för förväntningar på nästa säsong för ert lag?
– Att jobba så hårt som möjligt så att vi kan bli bättre och starkare genom hela säsongen.   Vad är ditt huvudfokus såhär under försäsongen?
– Mitt huvudfokus är att vara så mentalt förebredd som möjligt, likaså fysiskt.

  Vem är din nya klubbs clown i omklädningsrummet?
– Inte helt säker ännu.   Vem är starkast i hockeyfysen?
– Anna   Vem har bästa sommarbrännan?
– Hm..vet inte riktigt.   Vem längtar mest efter säsongsstart?
– Jag tror att vi alla är taggade på att säsongen ska dra igång.