• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep

Veckans tre stjärnor

30 november 2021 09:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Jaycee Gebhard, Brynäs

Det fanns andra spelare i Brynäs som gjorde klart många fler poäng än Jaycee Gebhard den gångna veckan. Men det var ingen som gjorde så viktiga mål som den kanadensiska centern. Hon gjorde det matchavgörande målet i Brynäs 4-3-seger mot Leksand. I lördags besegrade Gävlelaget MoDo med 6-2 och återigen var det Gebhard som gjorde det matchavgörande målet. Sedan satte Gebhard även det viktiga 1-0-målet i toppmötet mot Luleå/MSSK.

Sofia Reideborn, Göteborg

Göteborg tog säsongens färsta poäng den gånga veckan när de förlorade efter övertid mot Djurgården. Tacka målvakten Sofia Reideborn för det. För Djurgården vann skotten med förkrossande 45-10, men efter full tid var det ändå 1-1. Reideborn hade en hel del att göra även i söndags mot Linköping. I den matchen stod hon för 56 räddningar. Därmed har Göteborgsmålvakten stoppat 99 av 105 skott den gångna veckan.

Lenka Serdar, Linköping

Linköpings kedja med Lenka Serdar, Andrea Dalen och Sydney Brodt kommer från en minst sagt bra vecka. Trion gjorde tillsammans 17 poäng på tre matcher. Lenka Serdar får platsen som en av veckans stjärnor efter att ha gjort två poäng i Linköpings samtliga tre matcher förra veckan. Hon gjorde två mål i 4-0-segern mot SDE, assisterade till båda målen i 2-4-förlusten mot HV71 samt gjorde ett mål och en assist när Göteborg besegrades med 4-1.