• Huvudsponsor

Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb

Sånär full omgång när omgång 34 spelas

18 januari 2020 09:57
Inför match

Fyra matcher på tablån denna lördag med ett returmöte i toppen, viktiga poäng att ta i den nedre delen av tabellen och såklart i mitten.


MODO-SDE
Fjällräven Center

Det blir en duell mellan MODOs Marion Allemoz med sina 25 gjorda poäng mot SDEs Julie Zwarthoed med 27 levererade poäng under lördagseftermiddagen. Lagen har tidigare mötts tre gånger varpå Stockholmslaget vunnit alla tre, två under ordinarie tid och en på straffar. Däremot kommer MODO från en viktigt seger mot topplaget Brynäs så sent som i söndags, kan självförtroendet fått sig en skjuts?

Linköping-Göteborg HC
Stångebro Ishall

Linköping som igår tog ledningen med 2-0 mot serieledarna fick se sig besegrade till slut men det ligger därför upplagt i en revansch under eftermiddagen mot laget som vi hittar längst ner i tabellen, nämlige Göteborg HC. Med sina 12 poäng har GHC inte tagit poäng sedan 7 december då dem vann mot just Linköping med 1-0. Kan de göra om det eller lyckas LHC vinna?

Luleå/MSSK-AIK
Coop Norrbotten Arena

Sist lagen möttes var i december och då vann inte bara kvällens hemmalag, utan nollade dessutom Stockholmslaget. Även om AIK förlorade en match men vann den andra förra helgen var det inte på något sätt en självklar vinst då det var mållöst fram till förlängningen där Linnea Hedin kunde ge sitt lag två poäng. Ikväll får däremot Hedin och AIK se upp då de producerande spelarna Michelle Karvinen och Emma Nordin är tillbaka och dessutom i målform.

Djurgården-HV71
Hovet

Returmöte med några dagars mellanrum när HV71 gästar Hovet och Djurgården igen, samma vecka. I tisdags var det förstaperioden som sänkte Djurgården som aldrig lyckades få in pucken. Däremot var det HV71 som kom ner i fart och som inte var helt nöjda med prestationen, får vi i kvällens sista match se toppmötet mynna ut i en ytterligare vinst för serieledarna eller lyckas tabellfyran Djurgården överlista HV71?