• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr

Vinnaren av Månadens leverans - November: Emma Murén

16 februari 2020 08:36
Månadens leverans

Varje månad delar DHL ut pris för "Månadens leverans" och idag delades det ut för andra gången och för oktober månad. Den tredje att kamma hem titeln är Brynäs Emma Murén.


Du har blivit korad till "Månadens leverans" - hur känns det att ha blivit utvald av alla assist som gjorts under november? — Det känns jättekul att få den här utmärkelsen. Speciellt eftersom det var på en tekningsvariant, så extra kul att den fungerade.

Du har gjort 11 poäng den här säsongen, hur ser du på din egen prestation såhär långt? — Den har funkat helt okej tycker jag. Den har varit lite upp och ned men jag tycker att jag har blivit bättre och bättre och har varit bra nu mot slutet. Så det är bara att köra på säsongen ut nu.

Priset är 5000:- att dela ut till något CSR-projekt - vad har du valt och varför? — Det är ett självklart val för mig att ge pengarna till En bra start. Den verksamheten är en viktig del av Brynäs IF som förening och jobbar varje dag för ett hållbart samhälle. Det arbete som de gör för barn och ungdomar tycker jag är väldigt inspirerande.