Vinnaren av Månadens leverans - November: Emma Murén
Publicerad: 2020-02-16
Månadens leverans
Varje månad delar DHL ut pris för "Månadens leverans" och idag delades det ut för andra gången och för oktober månad. Den tredje att kamma hem titeln är Brynäs Emma Murén.

Du har blivit korad till "Månadens leverans" - hur känns det att ha blivit utvald av alla assist som gjorts under november? — Det känns jättekul att få den här utmärkelsen. Speciellt eftersom det var på en tekningsvariant, så extra kul att den fungerade.

Du har gjort 11 poäng den här säsongen, hur ser du på din egen prestation såhär långt? — Den har funkat helt okej tycker jag. Den har varit lite upp och ned men jag tycker att jag har blivit bättre och bättre och har varit bra nu mot slutet. Så det är bara att köra på säsongen ut nu.

Priset är 5000:- att dela ut till något CSR-projekt - vad har du valt och varför? — Det är ett självklart val för mig att ge pengarna till En bra start. Den verksamheten är en viktig del av Brynäs IF som förening och jobbar varje dag för ett hållbart samhälle. Det arbete som de gör för barn och ungdomar tycker jag är väldigt inspirerande.

Svenska Damhockeyligan