• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep

Vinnaren av Månadens leverans - Januari: Sidney Morin

6 mars 2020 10:50
Månadens leverans

Varje månad delar DHL ut pris för "Månadens leverans" och för ett par veckor sedan delades det ut för januari månad. Den femte att kamma hem titeln är HV71s Sidney Morin.


Du har blivit utvald till "Månadens leverans" - hur känns det att ha blivit utvald bland alla assister som gjordes i Januari?
– Jag skulle vilja gratulera alla de andra spelarna som har blivit nominerade för det här varje månad såhär långt. Ett pris under säsongen är en ära att få. Det är så många talangfulla spelare i den här ligan så att bli utsedd i Januari är en ära.

Vad tycker du om din egen insats under säsongen, såhär långt?

  • Jag känner att jag haft en väldigt bra säsong såhär långt men vill passa på att lyfta fram mina lagkamrater. Det har varit ett roligt år med många framgångar med laget och nya rekord som har slagits. Jag är väldigt glad över att få vara en del av det här lagets framgång och det är enkelt att spela med så många talangfulla spelare.

Priset är 5 000 kr som du får ge till valfritt CSR projekt - vad har du valt och varför?
– Jag har valt att donera pengar till HV71 och ett projektet "World Girls Hockey Day". Ett projekt som görs varje år. Det är ett projekt som främjar och ska inspirera unga tjejer som vill börja spela hockey.