• Huvudsponsor

Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar

Norrlands Guld ny officiell sponsor till SDHL

12 september 2019 10:01
Pressmeddelande

Spendrups Bryggeri AB har genom Norrlands Guld tecknat 1-årsavtal med SDHL, Svenska Damhockeyligan. - Ett breddat engagemang inom hockey är viktigt för Norrlands Guld som varumärke,, säger Charlotte Liljewall, produktchef på Norrlands Guld.


Avtalet innebär att Norrlands Guld går in som Officiell Sponsor till SDHL. Dessutom kommer Norrlands Guld tillsammans med SDHL ha aktiviteter i arenorna ett par tillfällen per säsong.

– Det känns jätteroligt att Norrlands Guld vill samarbeta med SDHL och att de breddar sitt engagemang även till damhockeyn, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef SDHL.

Avtalet är skrivet på 1 år till en början och blir SDHLs andra sponsor.

– Vi är väldigt glada att vi fått till detta samarbete. Vi vill ta nästa steg för att växa som aktör och partner inom svensk hockey överlag, med målsättning att finnas på hela hockeyscenen. Ett viktigt steg i detta är att vårt sponsorat nu omfattar även SDHL, säger Charlotte Liljewall, produktchef Norrlands Guld.

– Ett breddat engagemang inom hockey är viktigt för Norrlands Guld som varumärke och för produkten Norrlands Guld Alkoholfri som nu blir närvarande inom all hockey, damer såväl som herrar, avslutar Charlotte Liljewall, produktchef Norrlands Guld.

Längre pressmeddelande kommer från Spendrups inom kort.