• Huvudsponsor

Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep

Fartfylld hockey hela eftermiddagen och kvällen

28 september 2019 08:23
Inför match

Under fredagskvällen fick vi två matcher som gick till förlängning och en som kunde sluta under ordinarie tid. Däremot var det tighta matcher för lagen som spelade igår, vad har vi och vänta idag?


Samtliga fyra möten lagen mellen under grundserien förra säsongen vanns av Linköping. Inledningsvis har Linköping vunnit en match av sina fyra spelade, medan Brynäs vunnit sina samtliga tre varav en var på straffar. Får vi se gävlelaget ta tre poäng på bortaplan eller blir det Linköping?

Linköping-Brynäs
SAAB Arena

Djurgården och Leksand som har spelat mot varandra under försäsongen vet vad som väntar idag, men det finns frågetecken i båda lagen. Leksand har ännu inte tagit poäng och Djurgården förlorade mot Brynäs i förlänging igår och har därmed 4 ihopspelade poäng. Vilka är mest hungriga på en vinst idag?

Djurgården-Leksand
Hovet

23 mål på fyra matcher, så såg det ut förra säsongen när MODO och Göteborg möttes. I år har dock laget som till vardags spelar i Angered startat bättre än Övikslaget som hittills inte tagit några poäng. Blir det ändring på det ikväll?

MODO-Göteborg HC
Fjällräven Center

Dubbelmöte denna helg för Luleå och HV71 som även igår spelade mot varandra. Den matchen slutade med vinst till Luleå/MSSK till slut, men det var en tight match som behövde gå till förlängning där Ronja Savolainen blev matchhjälte när hon ordnade den extra poängen till sitt Luleå/MSSK. Kan HV71 kom igen och ta vinst på ordinarie tid idag, tro?

Luleå/MSSK-HV71
Coop Norrbotten Arena