• Huvudsponsor

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Hemma
AIK
AIK
Borta
Leksand
LIF

En match I norr och två matcher i Stockholm

11 oktober 2019 10:46
Inför match

Det är fredag vilket också betyder match och ikväll har vi tre matcher på agendan. Samtliga ser man på C More om man inte tar sig till Coop Norrbotten Arena, Enebybergs Ishall eller Ulriksdals IP.


Djurgården flyger upp till Luleå för att ta sig an de regerande mästarna för första gången denna säsong. Gästerna kommer från övertidsvinst mot Linköping för en vecka sedan och Luleå vann båda sina matcher förra helgen mot Leksand och Brynäs. Mellan lagen skljer sig 5 poäng, drar Luleå iväg eller kommer Djurgården ikapp?

Luleå/MSSK-Djurgården
Coop Norrbotten Arena

Vann förra helgen gjorde AIK en av två matcher på bortaplan medan Leksand förlorade båda sina på hemmaplan. Inför kvällens möte har AIK tagit 12 poäng och placerat sig som fyra i tabellen medan LIF fortfarande inte lyckats ta några poäng på sina 7 spelade matcher. Blir Leksand fortsatt nollade eller tar de sina första poäng ikväll?

AIK-Leksand
Ullriksdals IP

Stor förlust förra lördagen och uddamålsförlust på söndagen, så kunde resultaten skrivas för SDE som hade en bortamatcher den gångna helgen. Nu är de tillbaka på hemmaplan och tar sig an Brynäs som med sina 14 ihopspelade poäng ligger på en andraplats. Vid vinst för SDE ikväll har de chans att ta sig förbi gästerna i tabellen.

SDE-Brynäs
Enebybergs Ishall