• Huvudsponsor

Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Idag 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Hemma
Göteborg
GHC
Borta
Djurgården
DIF

Hockeyfull fredag när fyra matcher spelas i vårt avlånga land

25 oktober 2019 13:16
Inför match

Redan i onsdags drog hockeyveckan i SDHL igång när Brynäs tog emot Leksand. Ikväll väntar fyra matcher runtom i Sverige och beroende på de olika resultaten kan det kastas om i tabellen.


AIK tar sig utanför Ulriksdals IP och beger sig till Skå för att ta emot långväga gästerna Luleå/MSSK. Inför kvällens drabbning har gästerna haft matchuppehåll och spelade sist 12 oktober när de förlorade i förlängningen. AIK däremot har spelat sedan dess och kommer från en 3-0 vinst mot Linköping för en vecka sedan. Tittar vi till tabellen skiljer det sig 3 poäng där AIK är det lag som ligger ovanför på en fjärdeplats.

AIK-Luleå/MSSK
Allhallen, Skå (Ekerö)

Derby är en klassisk term och ikväll väntar ett så kallat E4-derby när Linköping tar bussen till Jönköping för att möta serieledarna HV71. Ser vi till hur det sett ut när lagen mötts tidigare denna säsong har det slutat med en 5-0 vinst för HV71, kan Linköping överlista laget som den här säsongen gått som tåget?

HV71-Linköping
Kinnarps Arena

SDE intar sin position i sin hemmaborg och får besök från Örnsköldsvik i form utav MODO. Lagen har tidigare mötts en gång under säsongen, en match som slutade med vinst för SDE med 4-2. Hemmalaget hittar vi på en sjätteplats i tabellen jämförelsevis med MODO som är på en åttondeplats, däremot har MODO två matcher mindre spelade och vem vet, de kanske klättrar i tabellen ikväll?

SDE-MODO
Enebybergs Ishall

Storstadsmöte när Göteborg tar emot Djurgården och lagen drabbas samman för andra gången denna säsong. Senast slutade det med vinst för Djurgården med 6-3 och inför kvällens match har också Stockholmslaget 6 raka vinster och går sin sjunde. Göteborg kommer från förlust mot Brynäs men är givetvis sugna på både revansh mot Djurgården och en trepoängare, blir det så?

Göteborg-Djurgården
Angered Arena