• Huvudsponsor

Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Hemma
Luleå/MSSK
LHF/MSSK
Borta
HV71
HV71

SM-slutspel: Finale 1:5

11 mars 2020 09:02
Inför match

Efter spännande semifinaler drar den första SM-finalen i bäst av fem matcher igång ikväll i Coop Norrbotten arena mellan Luleå/MSSK-HV71. Vilka kommer stå som segrare efter denna rafflande finalserie?


Under grundserien har det varit spännande matcher mellan finallagen HV71 och Luleå/MSSK under grundserien, tre vinster av HV71 och en vinst av Luleå/MSSK. HV71 går in i finalspelet lite som favoriter till guldet då de stod som seriesegrare och endast hade ett fåtal förluster genom hela serien.

Spelare att hålla ett extra öga på i HV71, spelare som toppade den interna poängligan under grundserien, Kennedy Marchment och även den offensiva backen Sidney Morin. Hanna Olsson har haft en mycket fin säsong och gjort mest poäng i SDHL bland svenska spelarna i grundserien. I Luleå, som var skadedrabbat stora delar av säsongen har kommit igång ordentligt med målproduktionen. Den finska trion Petra Nieminen, Ronja Savolainen och Michelle Karvinen toppade den interna poängligan i Luleå efter grundserien. Emma Nordin är bästa poänggörare bland svenskorna i Luleå. Må bästa lag vinna!

Luleå/MSSK-HV71
11/3 18.30 Coop Norrbotten Arena

Här hittar ni spelschemat inför resterande finalerna.