Kvartsfinalserien MODO vs. Brynäs - MODO är klara för semi
Publicerad: 2019-02-17
Efter ytterligare en vinst av MODO under söndagen har de nu besegrat Brynäs i tre raka matcher vilket betyder att MODO är klara för semi.

4-1, 3-7 och 1-3. Det blev slutsiffrorna i kvartsfinalserien mellan MODO och Brynäs och då siffrorna var till MODO:s fördel i samtliga matcher är de nu klara för semifinal. Under söndagens avgörande match var det återigen MODO som inledde målskyttet, denna gång med Maja Grundström som var framme i den första perioden. Johanna Olofsson gjorde henne sällskap i målprotokollet lite senare men Brynäs och Cassandra Vilgrain reducerade till 1-2 innan periodens slut. Den andra perioden slutade mållös men i matchens sista period var MODO framme igen. Kaitlyn Tougas avslutade ångermanlänningarnas målskytte i kvartsfinalen när hon satte 1-3 till MODo, som alltså blev slutresultatet.

MODO vinner därmed tre raka kvartsfinaler vilket betyder att de är klara för semi. Närmast väntar några spelfria dagar för MODO innan de första semifinalerna går av stapeln den 27 februari.

Kvartsfinal 1 Målskyttar MODO: Michaela Cava x2, Maja Grundström, Laura Lerchova.
Målskyttar Brynäs: Fanny Brolin.

**
Kvartsfinal 2** Målskyttar MODO: Lore Baudrit x2, Johanna Olofsson x2, Michaela Cava x2, Kaitlyn Tougas
 Målskyttar Brynäs: Matilda Af Bjur, Fanny Brolin, Cassandra Vilgrain,

**Kvartsfinal 3
** Målskyttar MODO: Maja Grundström, Johanna Olofsson, Kaitlyn Tougas.
 Målskyttar Brynäs: Cassandra Vilgrain.

Fullständig statistik från matchen.

[Läs mer om kvartsfinal nummer 2 här.](https://www.sdhl.se/artikel/59c4ajs8p-5nfcdd/kvartsfinalserien-modo-vs-brynas-segrande-modo-har-chans-till-avancemang 
)